Billedarkiv (Flickr)

Find billeder i KFUM og KFUK's billedarkiv

På Flickr finder du KFUM og KFUK's billedarkiv. Her samler vi billeder fra vores nationale events, lokale arrangementer og rejser. Du må gerne bruge billederne, så længe du husker at kreditere fotografen. Fotografens navn er oftest angivet i teksten under billeder, og hvis der ikke står noget, skriver du i stedet: Foto: KFUM og KFUK i Danmark

Klik her for at se vores billedarkiv

Vores billedarkiv dækker det meste, men hvis du alligevel har brug for andre motiver, kan du i dokumentet 'Billeddatabaser' finde du en liste over sider, hvor du lovligt og ofte gratis kan hente billeder. Du må nemlig ikke bruge billeder, du finder via Google eller sociale medier, da det er brud på ophavsretten.

Sorter billeder efter årstal eller kategori

På Flickr ser du som udgangspunkt billederne sorteret i albums. Har du brug for at finde et billede fra et bestemt arrangement, kan du se billederne sorteret efter kategori ved at klikke på “View Collections” til højre over albummene.

Har du gode billeder fra KFUM og KFUK?

Så vil vi meget gerne have dem med i billedarkivet. Send en mail til kommunikation@kfum-kfuk.dk for at få udleveret login og følg derefter vores guide til Flickr.

Har du brug for andre billeder?

Så klik her og find en fotograf.