Bliv fotograf

Elsker du at tage billeder, og vil du gerne blive endnu bedre til det? Så har du mulighed for at blive en del af KFUM og KFUK’s nye Fotokorps. Du hører fra os, så snart vi har registreret din tilmelding. Har du spørgsmål, så kontakt kommunikation@kfum-kfuk.dk

Som fotograf hos KFUM og KFUK får du mulighed for at udvikle dine evner ved at tage billeder til fx events. Du vil får feedback på de billeder du leverer, så du kan blive endnu bedre. Du vil ligeledes blive en del af en landsdækkende fotografnetværk, hvor der er mulighed for sparring og fotografvenskabe

Hvordan tilmelder jeg mig?

Udfyld formularen for at tilmelde dig som fotograf i KFUM og KFUK's Fotokorps. Når vi modtager din tilmelding, bliver du registreret på Danmarkskortet, der angiver hvor i landet fotograferne bor. Når der er en opgave i dit lokalområde, eller der er brug for ekstra hænder til at fotografere et større event, vil du blive kontaktet af vores kommunikationskonsulent. Hvis du siger ja til opgaven, aftaler I motiver og deadline for aflevering af billeder.

Hvad skal jeg vide, før jeg tilmelder mig?

  • Når man leverer billeder til KFUM og KFUK må billederne bruges til at omtale af organisationen. Det er fx på vores hjemmeside, sociale medier, magasiner og tryksager.
  • Billederne må bruges af 3. part i forbindelse med omtale af KFUM og KFUK.
  • Fotografen bliver altid krediteret. Hvis du opdager, at dine billeder bliver brugt uden, at du er krediteret, så kontakt kommunikation@kfum-kfuk.dk så retter vi fejlen.
  • Fotografen sikrer sig, at deres navn er skrevet korrekt, når de afleverer billeder på Flickr
  • Fotografen er selv ansvarlig for udstyr og forsikring af udstyr. Man kan nogle gange også låne udstyr.