Bliv fotograf

Elsker du at tage billeder, og vil du gerne blive endnu bedre til det? Så har du mulighed for at blive en del af KFUM og KFUK’s Fotokorps. Du hører fra os, så snart vi har registreret din tilmelding. Har du spørgsmål, så kontakt kommunikation@kfum-kfuk.dk

Som fotograf hos KFUM og KFUK får du mulighed for at udvikle dine evner ved at tage billeder til fx events. Du vil få feedback på de billeder du leverer, så du kan blive endnu bedre. Du vil ligeledes blive en del af en landsdækkende fotografnetværk, hvor der er mulighed for sparring og fotografvenskaber.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Udfyld formularen for at tilmelde dig som fotograf i KFUM og KFUK's Fotokorps. Når vi modtager din tilmelding, bliver du registreret på Danmarkskortet, der angiver hvor i landet fotograferne bor.

Hvad skal jeg vide, før jeg tilmelder mig?

  • Når man leverer billeder til KFUM og KFUK må billederne bruges til at omtale af organisationen. Det er fx på vores hjemmeside, sociale medier, magasiner og tryksager.
  • Billederne må bruges af 3. part i forbindelse med omtale af KFUM og KFUK.
  • Fotografen bliver altid krediteret. Hvis du opdager, at dine billeder bliver brugt uden, at du er krediteret, så kontakt kommunikation@kfum-kfuk.dk, så retter vi fejlen, hvis det ikke er en fysisk tryksag.
  • Fotografen sikrer sig, at deres navn er skrevet korrekt, når de afleverer billeder på Flickr.
  • Fotografen er selv ansvarlig for udstyr og forsikring af udstyr. Man kan nogle gange også låne udstyr.