Bestil Grafisk arbejde

Få lavet layout af Landskontoret

Landskontorets grafiker hjælper gerne med layout af materialer til KFUM og KFUK's foreninger, distrikter og udvalg. Prisen er 230 kr. pr. time. Overslag gives på konkrete opgaver. Landskontoret kan også trykke materialerne samt være behjælpelig med kontakt og priser, hvis der ønskes at benyttes trykkeri. Se tidsfrister her.

Skal der fremstilles nyt merchandise, logo-tøj eller større udsmykningsopgaver skal det aftales i meget god tid med Landskontoret. Se tidsfrister her.

Kontakt landskontoret på national@kfum-kfuk.dk eller ring 36141533.

Beskriv venligst opgaven i dette dokument, og send det til grafiker@kfum-kfuk.dk.  

Priser for kopi-opgaver på Landskontoret

Der er flere varianter af priser, men de mest almindelige er A4 farvetryk, der koster 0,75 kr. og 1,50 for dobbeltsidet. For sort-hvid er priserne hhv. 0,50 og 0,75 kr. 

Se alle priser for kopiering.

Priser for trykopgaver hos trykkeri

Ønskes en bedre kvalitet end print, kan I med fordel benytte det trykkeri, som vi bruger til andre tryksager i KFUM og KFUK.  Ønskes prisoverslag på andre opgaver end de nævnte i listen, kontakt da grafiker@kfum-kfuk.dk

Se priser for de mest gængse tryksager

Print i storformat på Landskontoret

Det er muligt, at få printet små oplag af opgaver i stort format (større end A3 format) på Landskontoret. Det kan f.eks. være plakater, bannere eller roll ups.  Kontakt grafiker@kfum-kfuk.dk for yderligere info.

Adobe Creative Cloud licenser

Det muligt at få billige licenser til Adobe produkter, da vi har en aftale med Techsoup. Prisen er ca. 1.500 kr. det første år, og 2.300 kr. de efterfølgende år. Licensen indbefatter alle Adobes produkter i Creative Cloud, herunder Photoshop, InDesign, Illustrator mfl. Kontakt landskontoret hvis du er interesseret. 

Inspiration til merchandise

Kontakt grafiker@kfum-kfuk.dk for yderligere info.

Buffs

Mulepose

T-shirt

Roll up