MobilePay

Indsamling til KFUM og KFUK i Danmark

MobilePay 88255 kan bruges til gaver gennem Landsorganisationen (men IKKE betaling for varer).

Andre muligheder for indsamling og herunder mulighed for skattefradrag for gaver, kan læses mere om på vores hjemmeside: kfum-kfuk.dk/vaer-med/stot-os/ 


Få MobilePay i foreningen

Sådan kommer I i gang med MobilePay

KFUM og KFUK's lokalforeninger kan oprette MobilePay MyShop via MobilePays hjemmeside.

Pr. 1 oktober 2023 ændrer MobilePay deres prismodel.
Det betyder at der fremover ikke skal betales gebyrer månedligt eller ved oprettelse, men i stedet et fast gebyr på 0.99% pr. transaktion. Generelt betyder det, at I som forening vil spare penge, hvis I forventer at modtage op til omkring 45.000 kr. pr. år. ift. før prisændringerne.

Under oprettelsen kræves en bestyrelses- og ledelsesoversigt, gældende vedtægter samt kopi af pas/kørekort samt sundhedskort på formanden.  Oprettelsen tager normalt 7-14 dage. 


Muligheder for MobilePay

Som forening har I mulighed for at få jeres egen MobilePay-løsning, der muliggør at I kan modtage betalinger på lige fod med butikker og andre organisationer. Dette kan fås via  en såkaldt MyShop-løsning, der gør det muligt at oprette flere korte numre/MyShops til specifikke formål efter behov, ligesom det giver gode muligheder for kasserer og andre med interesse og behov for at håndtere eller blive klogere på de enkelte transaktioner.

Myshop-løsning adskiller sig fra personlig MobilePay ved at være personuafhængig, have mulighed for at oprette flere korte MobilePay-numre for at adskille transaktioner, samt udlæse alle bevægelser med detaljer og beskeder direkte fra MobilePay.

https://www.mobilepay.dk/erhverv/fysiske-butikker/mobilepay-myshop 

MobilePay har på det seneste indskærpet deres vilkår for brugen af løsningen og herunder: 

Begrænsninger på gebyrfrit brug

Der er ikke længere mulighed for at være gebyrfritaget. Dette kræver flere betingelser er opfyldt: at man er godkendt forening som velgørende organisation, ens mobilepay nummer kun bliver brugt til velgørende indsamlinger og alle midlerne uddeles til formål der ikke kommer egne medlemmer til gavn og falder inden for at hjælpe mennesker i udsatte livssituationer, kritisk sygdom eller egentlig nød.

https://www.mobilepay.dk/erhverv/indsamling