Vi fylder verden med lyd

Sangmaterialet "Vi fylder verden med lyd" er sange med fagter og malebøger til for henholdsvis 3-6-årige og 6-9-årige børn. Materialet er lavet af frivillige fra KFUM og KFUK.

Indbyder til aktivitet

Med sangmaterialet ønsker vi at give børnene oplevelser af at være handlekraftige og meningsfulde individer i verden. Vi vil fortælle dem, at de kan tro på Gud – og at Gud tror på dem.

Derfor lægger vi vægt på sange, der indbyder til aktivitet; sange, der giver plads til børnenes indspark, og som kan være igangsætter for en snak om nogle af de temaer, der optager børnene i hverdagslivet og troslivet.

Undersøgelse af skaberværket

Via sangene ønsker vi at give børnene rum og rammer til at undersøge skaberværket; give opmærksomhed til sig selv og omverdenen, mærke glæden ved at være i fællesskab med andre mennesker og opleve, hvordan kristendommens budskaber beriger vores liv.

Køb sangmaterialet i vores medlemsbutik

Materialet består af sangbog, nodehæfte og CD.

Her på siden kan du desuden downloade og printe malebogssiderne, finde sangtekster og instrumentalversioner til alle sangene (nederst på siden), så I altid kan synge med - også når der ikke er en musiker til stede.

Sangbog koster 30 kr.
Nodehæfte koster 75 kr.
CD koster 25 kr.

Send en mail til national@kfum-kfuk.dk for at bestille.

Se musikvidoer til 4 af sangene


Børn fra KFUM og KFUK viser på de følgende videoer fagterne - så kan I se, hvordan det skal gøres.

Videoer af: Thomas Bach Lorenzen.